HABERLER

TERÖRÜ ŞİDDETLE KINIYORUZ...

Tüm Haberler
13.12.2016-17:07:07
İstanbul’da gerçekleştirilen hain terör saldırısını lanetle kınıyoruz. Bu alçakça saldırı yine çok sayıda can yakmış, gönüllerimizi dağlamıştır.
Saldırıda halkın huzuru için özveri içinde görevinin başında olan polislerimiz ile onlarca masum insan yaralanmış, hayatını kaybetmiş, şehit olmuştur.
Bu vesile ile yaralılarımıza acil şifalar, hayatını kaybedenlere ise Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz.
Bu saldırılar Türk milletinin huzurunu ve bütünlüğünü bozamayacaktır. Hain ve alçakça saldırılar asla amacına ulaşamayacak, Türkiye’yi doğru yolundan saptıramayacak, ulusal bütünlüğümüzü zedeleyemeyeceklerdir.
Gün, huzurumuz ve güvenliğimiz için canını feda etmekten kaçınmayan polislerimize, askerlerimize ve tüm kolluk güçlerimize sahip çıkma günüdür.
Öte yandan, terörle mücadelede toplumun her bireyine görev düşmektedir. Terörün isteği, insanları sindirmek, Türkiye’yi güvenilmez bir konuma düşürmek, ekonomiyi durgunlaştırmaktır.
Herkes çarşıda, pazarda günlük işlerini sürdürmeli, ticaretine, yatırımlarına ara vermemeli, yaşamını doğal şekilde sürdürmeli, terör odaklarının ekmeğine yağ sürmemelidir.
İzmir Terziler Odası bu düşüncelerle üyelerine mesaj çekmiş, faaliyetlerini normal şekilde devam ettirmelerini, ekonomiye katkı vermeye devam etmelerini istemiştir.
Biz de çalışarak, üreterek, ülkemizin refahı ve gelişmesine katkı koymaya, bu şekilde terörle mücadeleye destek vermeye kararlıyız.
2106 kişi okudu